Vi får igång din produktion snabbt igen!

Personlig service och kvalité.

EKAV jobbar med elinstallation och automation, specialiserad på tungindustri och processindustri. Hur kan vi hjälpa dig?

PEAB Logotyp
Skanska Logotyp
DAB Logotyp
Svevia Logotyp
Sandahls Logotyp
NCC Logotyp

Vad gör vi?

Serviceinriktat företag som släcker bränder

Vi älskar vårt jobb. För oss är du som kund allra viktigast. När produktionen står still är det snabba ryck som gäller. Vi hjälper er som företag, och tar tryggt och med gedigen kunskap er igenom projektet hela vägen, från idé till färdig installation så att ni kan slappna av. Vi möter alltid dina krav som kund och ser alltid till att lämna arbetet rent och snyggt.

Såhär jobbar vi

Tre enkla steg

Första samtal & Identifiering

Står din verksamhet still? Har du panik? Lugn, ett samtal till oss räcker. Vi börjar med att identifiera problemet och kommer gemensamt överens om vilken lösning som är bäst för dig.

Installation - We do our thing

Nu sätter vi igång med installationsarbetet. Dvs. släcker dina bränder så att du kan luta dig tillbaka och pusta ut lite grann.

Utvärdering & Förebyggande Underhåll

Vi lämnar alltid snyggt och rent och ser till så att du är nöjd. Vi ser även till att gå igenom några åtgärder med dig som kund för att undvika eventuella framtida problem som kan dyka upp.

Anställd på EKAV meckar med maskin

Brådskande ärenden

Vi förstår vikten av ingripa snabbt.

Kontakta oss via formuläret nedan, eller använd dig av våra kontaktuppgifter på sidan. Är det brådskande? - Ring oss gärna! Vi förstår vikten av ingripa snabbt för att minimera alla möjliga kostnader för dig och ditt företag.

Akut hjälp!